Щасливцевська сільська рада запрошує до участі в конкурсному комітеті професіоналів в Конкурсний комітет зі створення бренду Арабатської стрілки!

Переглядів: 2 053

Шановні мешканці Генічьеського району, а також гості Арабатської стрілки

Відповідно до опублікованого положення буде створено Конкурсний комітет, який складатиметься з 13 осіб.
Кожні 3 людини від Щасливцевської та Стрілківських виконавчих комітетів і 7 кандидатур від громадськості з професіоналів у цій галузі. Згідно з цим положенням, дозволяється участь на засіданні членів комітету в режимі он-лайн.
Пункт 3.5 Положення: “Засідання Конкурсного комітету є правомірним, якщо на ньом присутні більше половини його складу.
Під присутністю мається на увазі безпосередня присутність або присутність шляхом скайп-зв’язку.” Охочих увійти до складу Конкурсного комітету просимо звернутися до сільської ради попередньо шляхом повідомлення на електронну пошту: super-arabat-logo.komitet@ukr.net
З правами та обов’язками членів Комітету ви можете ознайомитися за вище вказаним посиланням в пунктах 3.2-3.7.
Згідно з цим положенням проходить 1 етап Конкурсу (з 1.05.2017 року по 25.08.2017 року), який передбачає соціальне опитування туристів і мешканців Арабатської стрілки на виявлення асоціацій.
Буде розроблена анкета, за допомогою якої буде проводитися опитування. Якщо у когось є пропозиції, як найбільш ефективно його провести, або хтось готовий допомогти в проведенні даного опитування польовим способом або шляхом анкетування в інтернет-ресурсах, будемо раді будь-якій допомозі.
Звертайтеся за електронною адресою super-arabat-logo.komitet@ukr.net, або пишіть в групі


 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *