Сьогодні ,15 квітня, у селі Щасливцеве в парковій зоні місцеві мешканці прийняли участь у предсвятковій акції ” Розмалюємо писанку разом”(фото та відео)

Переглядів: 3 171

Сьогодні ,15 квітня, у селі Щасливцеве в парковій зоні місцеві мешканці прийняли участь у передсвятковій акції ” Розмалюємо писанку разом”, яка відбулася за організ дружнього колективу Щасливцевського будинку культури.

На заході була дуже приємна та святкова атмосфера.

Голова Щасливцевської сільської ради подякував місцевим художницям Щічко Анні та Фісенко Олені за розпис гігантської великодньої писанки. Нажаль, повністю розфарбувати писанку не встигли , тож пізніше планується завершити розпису.

Також Віктор Плохушко висловив подяку місцевим мешканцям та підприємцям: – Колячкина Анна , Корнейчук Ользі , а також місцевій мешканці Білозерцевій Юлії.

Із великим задоволенням і дорослі і малі розписували маленькі середні та великі ” яйца”.

Сподіваємось, що такі великодні заходи будуть проводитися кожного року.

Директор Макс-Інвеста Олег Сальников  із задоволенням прийняв участь у сьогоднішньому заході.

Щасливцевська сільська рада висловлює щиру подяку колективу Щасливцевського будинку культури за організацію та проведення акції: “Розмалюємо писанку разом”

Маємо надію що ця акція стане що річною,бо вона принесла усім добрій настрій та багато усмішок.

 

 

Один коментар

  1. Очень красиво и все хорошо и парковая зона и детская площадка и многое другое но очень хотелось что бы и о Генической горке не забывали ведь люди которые приезжают в с. Счастливцево, Стрелковое проезжают именно через нее,ведь здесь тоже живут люди и им тоже хочется повести детей на детскую площадку и отдохнуть в парковой зоне. Услышьте нас

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *