29 квітня у селі Щасливцеве відбувся турнір з дзюдо присвячений до Дня Перемоги над нацизмом.(фото та відео)

Переглядів: 1 339

29 квітня у селі Щасливцеве відбувся турнір з дзюдо присвячений до Дня Перемоги над нацизмом.

Оскільки турнір був проведений в пам`ять великих подій, тому колектив Щасливцевського БК підійшов до цього заходу дуже відповідально і постійна ведуча, учениця місцевої школи, Надія Гайслер чудово провела урочисту частину.

Слова вітання і побажань голови сільської ради Віктора Плохушко і президента районної федерації з боротьби дзюдо, самбо, сумо Анатолія Русака налаштовували хлопців на перемогу, закликали рости справжніми патріотами і стати гідною зміною.

У спортивних змаганнях взяли участь 57 юних спортсменів – борці району та гості з Мелітополя. Поєдинки були дуже цікаві, динамічні, іноді дуже короткі.

В результаті змагань медалі за перші місця залишилися в нашому районі, але й гості поїхали додому не з порожніми руками – їм дісталися медалі за треті місця і одна за друге.

Хлопці Генічеської ДЮСШ (тренер Халілов Х.Х.) отримали нагород більше всіх-4 за третє місце, 4 за друге і 6 (!) за перше місце! Дуже потішили малята 2009-2010 рр. Чемпіонами з ДЮСШ стали – Загінай Михайло (24 кг), Халілов Анар (27 кг), Пуляєв Михайло (30 кг), Зайченко Ілля (30 кг, 2006-2007 рр), Конотоп Тимур (46 кг, 2006-2007 рр) і Русак Ярослав (+60 кг, 2003-2005 рр).

Других місць удостоєні: Куртумеров Едем, Пшеничний Ілля, Ісбандіяров Ельнур, Івашко Микита, а третє – Литвиненко Юрій, Явдик Влад, Ковальський Артемій і Щербань Сергій.

У тренера Дюкарева Р.Б. чемпіонами стали: самородок з села Бойове – Батюх Степан (34 кг) і чемпіон у двох вагах (38 і 42 кг) Кравцов Кирило, що радує своїми стабільними успіхами. Медалі за треті місця отримали борці – Сажнів Ілля, Спічак Олександр, Ібрагімов Сервер і Менякін Андрій. У хлопців з Арабатської Стрілки (тренер Шаймарданов Д.А.) одна медаль за перше місце у стрілковчанина Єчіна Олексія, за друге місце – у Садієва Руслана з Щасливцевого і у стрілковчан – Сулейманова Енвера, Сулейманова Ісляма, Писарєва Миколи і Суботи Влада.

Треті місця посіли – Ебубекір Ісмаїл, Коваленко Саша, Плохушко Артем, Новосельцев Данило, Марушка Женя з Щасливцево і Теряєв Льоша з Стрілкового.

Для одних хлопців це було перше змагання в їх спортивному житті, а для інших – репетиція перед всеукраїнським турніром на «Кубок мера м. Херсона», який проводиться 30 квітня.

Дуже вдячні і голові Щасливцевської сільської ради Віктору Плохушко, і працівникам їх БК, і медсестрі Ользі Прокопнєвій за допомогу в проведенні цього турніру, а батькам – за їх терпіння і колосальну підтримку своїх дітей.

Тільки спільними зусиллями можна досягти високих результатів!

   

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *