Досягнення наших дзюдоїстів на обласному чемпіонаті(фото та відео)

Переглядів: 2 644

12 березня у м. Херсон відбувся обласний чемпіонат з дзюдо серед юнаків та дівчат у трьох вікових категоріях. Разом з генічеськими борцями, тренери Халілов Х.Х. та Дюкар Р.Б., честь району відстоювали 17 спортсменів з нашого дзюдо клубу «Арабат» (тренер – Шаймарданов Д.А.).
Загалом у змаганнях взяли участь більш ніж сто спортсменів, а от більшість серед дівчат-учасниць склали наші арабатські красуні.
В кожній підгрупі кількість суперників була різною, тому й успіхи досягалися різним рівнем зусиль.

З хлопців особливо хочеться відмітити найменшого та найстарших спортсменів команди, що проявили неабияку волю до перемоги у змаганнях з дійсно сильними суперниками. Наймолодший – Ельдар Сеітвелієв, гордість нашого клубу. А найстарший, Зевадінов Рінат, виявив рішучий спротив більш дорослим та титулованим суперникам – призерам чемпіонатів Європи, України та Світу з дзюдо та бойовому самбо.

В той же час, треба визнати, що стосовно можливостей брати участь у різноманітних турнірах, нашим дітям доволі важко конкурувати з жителями області чи інших міст. Тим не менш, ми можемо пишатися їхніми досягненнями та боротьбою на татами.

У підгрупі Лєри Фісенко не було суперниць, але їй надали можливість змагатися з дорослішими дівчатами. Не дивлячись на різницю у віці у 3-5 років, Лєра гідно протистояла суперницям і була нагороджена.

Також наймолодша, тепер вже арабатська дзюдоїстка, Віталіна Сердюк боролася цього разу без поразок.  Звичайно, є ще багато моментів, які треба поговорити з дітьми, провести роботу над помилками. Але в цілому – наша команда показала високий результат та повернулася додому з нагородами різних рівнів.

Наші чемпіони-дівчата з Щасливцеве: Сердюк Віталіна, Молотова Ліза, Фісенко Лєра. А також стрілковчанин – Субота Влад.
Другі місця посіли: Ебубекір Ісмаіл, Каражов Стефан, Асанова Едіє, Асанова Евеліна (Щасливцеве) та Іваніцький Богдан, Пісарев Данііл (Стрілкове).

Треті місця посіли: Демяник Каріна, Плохушко Еліна з Щасливцеве та стрілковчанка, дебютантка – Наверська Соф’я.
Транспортні витрати були сплачені батьками дітей, але й сільські ради не залишилися осторонь організації поїздки на обласне змагання.

За це всім величезна подяка.
Адже все, що зроблено сьогодні для юних спортсменів – це закладання ще однієї цеглинки у їхнє здорове та щасливе майбутнє.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *