У Щасливцівській ЗОШ пролунав перший шкільний дзвоник

Переглядів: 1 936

Сьогодні, 2 вересня у Щасливцівській загальноосвітній школі пролунав перший шкільний дзвінок 2019-2020 навчального року.

У День знань двір нашої школи наповнився радісним гомоном. Як завжди для одинадцятикласників та першокласників це свято було особливим.
З кожним роком до  Щасливцівської школи приходить дуже багато дітей, які хочуть навчатися  саме у нашій  школі. Так і в цьому році до Щасливцівської ЗОШ  завітало 238 дітей – це більше чим у минулому році. До першого класу прийшло 25 дітей, які будуть отримувати знання за програмою «Нової української школи».
На заході були присутні поважні гості – голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, Генеральний директор ТОВ “Агро-Співдружність”, засновник Благодійного фонду Альберт Вікторович Черепаха та Виконавчий директор благодійного фонду Євстратова Дар’я Юріївна.

Директор школи Косова Лілія Олександрівна урочисто привітала учнів з новим навчальним роком. Щиро подякувала голові Щасливцевської сільської ради за постійну увагу до школи і залучення спонсорської допомоги. Висловила особливу подяку Альберту Черепаха за  допомогу в придбанні жарочної шафи для обладнання шкільної їдальні.  

Першокласники виконали танцювальний флешмоб, який дуже сподобався гостям.

На завершення заходу пролунав перший дзвоник, після чого всі учні розійшлися по класам на перший урок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *