У дитячому закладі “Ромашка” відсвяткували Масляну

Переглядів: 1 133

Вже стало традицією в закладі дошкільної освіти яслах-садку «Ромашка» проводити кожного року свято Масляної. Не став виключенням і цей рік. 28 лютого в садочку пройшло свято Масляної. Увесь дружний педагогічний колектив та дошкільнята вийшли на подвір’я дитячого садка. Свято текло дзвінкою весняною річкою, веселилося і сміялося. Не можна було встояти на місці від пісень та іскристого таночка. Діти співали пісні про весну, водили хороводи, грали в народні ігри. Під час виступу вони проявили себе дуже яскраво та артистично. А оскільки Масляна приходить не з пустими руками, а з млинцями масляними, то під веселу українську народну музику господиня Масляна пригостила всіх учасників святкування приготовленими млинцями, жовтими, круглими, гарячими, як сонце.
Уся Масляна – неймовірне дійство, яке кожному її учаснику запам’ятається на весь рік. Дорослі та малята були в захваті від свята, до груп пішли в веселому настрої.
Ось таку увагу приділяє коллектив по збереженню звичаїв і традицій українського народу. Зернинки добра і любові, які сіють творчі вихователі в душі малят і їхніх батьків, будуть з радістю і вдячністю проростати в серцях і передаватимуться в майбутні покоління.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *