У селі Генічеська Гірка відбувся кастинг міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Tatli ses»

Переглядів: 3 205

2 березня, в сільському клубі села Генічеська Гірка відбувся перший тур Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Tatli ses», засновником якого є дитячий телеканал «Lale», та який відбувається за підтримки Першого кримськотатарського телеканалу ATR та Першого кримськотатарського радіо Meydan.FM.

У фестівалі взяли участь близько 100 талановитих дітей з Генічеського району.

Членами жюрі були: Азіз Сєітвєлієв (с. Щасливцеве), хореограф, керівник народного ансамбля танцю кримських татар “Елькен”, засновник ансамблю барабанщиків “Атеш”; Руслан Кадиров (м. Генічеськ), музикант, дирижер, керівник народного естрадного аркестру “Генічеськ”; актриса, співачка, відуча музичної програми “Джазент студія” на телеканалі “АТР”, лауреат міжнародних конкурсів та фестивалей, головний організатор конкурсу «Tatli ses» Аліє Хаджабадинова.

Під час відкриття дитячого фестивалю голова Щасливцевької сільської ради Віктор Плохушко подякував огранізаторам проекту, а також керівнику сільського клубу Генічеської Гірки Сусані Ізмайловій за цей чудовій захід та побажав усім талановитим дітям успіху, яскравих відчуттів від участі.

Також заступник голови райдержадміністрації Гульнара Бекірова подякувала громаді сільської ради та особисто голові Щасливцевської сільської ради за предоставлення місця проведення фестивалю, та побажала успіху усім творчим колективами, які приїхали виступати на кастингу.

Протягом чотирьох годин діти показували свої таланти в танцях, у читанні віршів, вмінні гарно співати, грати на скрипці, а також демонстрували різноманітні трюки.

По закінченню кастингу міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Tatli ses», усі діти отримали дипломи за участь у фестивалі.

Результати кастингу будуть оголошені трохи пізніше, після проведення таких же відбіркових турів у Криму та у м. Києві. Тож, чекаємо на імена тих дітей, які пройдуть у другий тур.

Також додатково буде вказано адресу проведення міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Tatli ses», у якому і візьмуть участь переможці першого туру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *