Новорічний переполох або історія одного знімального майданчика

Переглядів: 2 174

В новорічну ніч і справді відбуваються дива. Так наприклад на головній сцені Арабатської Стрілки, в парку села Щасливцеве, самі того не плануючи, працівники місцевого будинку культури подарували місцевим та гостям села святковий настрій.
Все почалося з ідеї зйомок новорічного концерту, для подальшої онлайн трансляції, а закінчилося справжньою новорічною казкою з феєричним салютом в фіналі. Свято вийшло по справжньому новорічним, а для декого навіть ностальгічним, адже на сцені проходило дійство один в один схоже з сьогоденням в нашому районі, але сюжет взято з кінострічки тридцятирічної давнини ” Свадьба в Малиновке”. За сценарієм після виборів 2020 Перлину Арабатської Стрілки ( село Щасливцеве) їде сватати хлопець ( місто Генічеськ) але місцеві мешканці не дуже раді цьому і роблять все щоб зірвати весілля в Щасливці.
В відео-зйомках приймали участь колективи Щасливцевського будинку культури, запрошені вокалістки з гуртка “Вишиванка” та двійник- пародист співака Дзідзьо Максим Кліменок. А головними гостями майданчику були Віктор Плохушко та староста Щасливцевського старостинського округу Катерина Самохвалова, які привітали всіх зі святами та побажали міцного здоров’я, щастя та добробуту в кожній родині.
Після закінчення всього знімального процесу, під час якого в парку встигло зібратися дуже багато народу в небо були запущені салюти.
Фото і відео новорічного заходу ви можете побачити на нашому сайти або в мережі ютюб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *