В дзюдо не лише хлопці

Переглядів: 881

“В дзюдо не лише хлопці”- саме під таким гаслом на базі Щасливцевського будинку культури відбувся передноворічний турнір молодшої групи клубу – дзюдо “Арабат”.
В турнірі прийняли участь десять дівчат, які впродовж виступів показували дивовижні результати, навіть не зважаючи на те, що для кількох з них це був перший турнір. Для всіх учасників заходу були підготовлені солодкі подарунки, від Щасливцевської та Стрілківської сільських рад, адже на передодні нового року вони додали ще й святкового настрою.
Переможницями серед дівчат стали дві учасниці клубу з села Щасливцево- Сєітвєлієва Аміде та Крохмаль Тетяна, переможниця з села Стрілкове – Завадська Адель.
Бажаємо нашим дівчатам міцного здоров’я та багато перемог. А головному тренеру клубу – дзюдо “Арабат” Даміру Шаймарданову наснаги та добробуту в новому році.

Захід було проведено згідно усіх санітарних норм відповідно до Постанови КМУ від  17 червня 2020 р. №500 ” Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідеміологічних заходів під час проведення спортивно – масових заходів на период карантину.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *