“Супер Топ-моделі по-українськи” завітали на Рожеве озеро

Переглядів: 2 782

Телевізійний проект нового каналу “Супер Топ-модель по-українськи” завітав на Арабатську Стрілку, обравши місцем для  одного  з найкреативніших дефіле Рожеве озеро в селищі Приозерне. За умовами , після класичного дефіле на воді, моделі мали завмерти у цікавій позі на одній нозі, імітуючи фламінго.

Зірковий експерт Соня Плакидюк під час знімального процесу наголошувала на тому, що : ” Природні локації завжди непередбачувані але надзвичайність Рожевого озера не залишила нікого байдужими, навіть під дощем.

Впродовж всього дня разом із знімальною групою перебувала  фахівець у сфері туризму ЩСР Альона Біль, яка координувала їх на місцевості та випробувала на собі будні модельного життя.


За сприяння голови Щасливцевської сільської ради Віктора Плохушко, який повсякчас підтримує проекти направлені на популяризацію та розвиток туристичного потенціалу Арабатської Стрілки була організована технічна підтримка знімального майданчику.  Віктор Олександрович також висловлює окрему подяку директору КП “Комунсервіс” Щасливцевської сільської ради Олексію Коновалову та всім працівникам за співпрацю.

Нагадаємо такою, що раніше за підтримки Віктора Плохушко та Щасливцевської сільської ради була встановлена веб-камера з онлайн-трансляцією з узбережжя Рожевого озера.