Сертифікат Європейської Ініціативи “Мери за економічне зростання” вже в Щасливцеве

Переглядів: 2 008

За ініціативи голови Щасливцевської сільської ради Віктора Плохушко ще в грудні 2018 року село Щасливцеве приєдналося до Європейської  Ініціативи ” Мери за економічне зростання”. За умовами село-учасник мало розробити, за шаблоном власний План місцевого економічного розвитку, задля швидкого стимулювання сталого місцевого економічного розвитку  та втілювання його під керівництвом та за підтримки Секретаріату Ініціативи. Центральний офіс якої знаходиться в Грузії.

В квітні 2020 року аналітиком з інвестицій Щасливцевської сільської ради Альоною Біль був поданий розроблений План ( україномовний та англомовний), який на сьогодні є перевіреним Світовим Банком. Таким чином село Щасливцеве отримало сертифікат “Мери за економічне зростання”, який підтверджує статус Діючого члена Ініціативи.

Віктор Олександрович наголошує на тому, що приєднання до Ініціативи виведе нас на більш високий рівень розвитку – а це нові знайомства, можливості обміну досвідом з партнерами з інших регіонів та країн, отримання грантів та  навчальні поїздки в інші країни.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *