Перша Crossfit станція на березі Азовського моря вже готова для проведення змагань 

Переглядів: 1 447

Дисципліна Crossfit набирає обороти серед молоді та діючих світових спортсменів з неймовірною швидкістю. Сrossfit є найважчим але й найефективнішим комплексом вправ для тренувань. В багатьох країнах заняття з crossfit ввели  як обов’язкове тренування в учбових закладах, адже комплекс вправ, які відрізняються високою ефективністю та регулярною зміною вправ – безпосередньо впливають на роботу мозку. До комплексу вправ crossfit входять  легка та важка атлетика, бодібілдинг, фітнес, пауерліфтинг, класична гімнастика та гиревий спорт. 

Завдяки ініціативі Кирпенко Олега – сертифікованого тренера з функціональної підготовки та призера Чемпіонату України з пауерліфтингу “WPL Ukraine” разом із  засновником “Extremarine club@ Олександром  Родіоновим , які звернулися до голови Щасливцевської сільської ради Віктору Плохушко, з ініціативою, сьогодні тренування та змагання з crossfit на Арабатській Стрілці це реальністю.

Тож чекаємо на любителів crossfit тренувань  вже з першими променями весняного сонця в селі Щасливцеве, на базі відпочинку “Чайка -2”, буде здорово!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *