Кваліфікаційні сертифікати для дзюдоїстів

Переглядів: 1 627

5 вересня в секціях клуба дзюдо ” Арабат” ( Щасливцеве та Стрілкове) юним дзюдоїстам були вручені кваліфікаційні сертифікати та відповідні кольорові пояси, які відповідають певному рівну досягнутої майстерності.
Екзамени з теоретичної та практичної підготовки були здані ще на початку року але запобіжні карантинні заходи значно відсунули термін приємної події. І ось з початком нового навчально-спортивного року сертифікати знайшли своїх власників.
В урочистій церемонії приймав участь голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко та почесні гості – “легенда” радянського спорту, чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів Радянського Союзу з класичної боротьби, заслужений тренер України Олексій Кармацких, а також один зі співвласників Стрілківського термального комплексу Юрій Пуделко.
Гості заходу також виступили перед спортсменами зі словами привітання та напуття, з побажаннями рости сильними та здоровими патріотами своєї батьківщини.
Вручені дзюдоїстам пояси були придбані вищезазначеними гостями та ПП А.Раковим, які в свою чергу також пообіцяли в майбутньому підтримувати розвиток дитячого спорту в громаді.
P.S: ( зі слів одного зі спонсорів) ” Наші діти – це наше майбутнє, а здорові діти – це сильна нація”.

 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *