5 ювілейний турнір з силовых видів спорту, пауерліфтингу – окремим видам вправ, армліфтингу, екстрімальному жиму “Кубок Азовського моря 2020”

Переглядів: 957

Три дні силового екстриму на Арабатській Стрілці пролетіли дуже швидко, адже коли в одній залі збирається максимальна кількість спортсменів з усіх куточків України рахувати час не вдається.
Цього року, вже традиційно, Турнір “Кубок Азовського моря 2020” проходив в Щасливцеве, на базі відпочинку “Корал”, приміщення якої люб’язно надає директор та партнер ліги світової сили Іван Геврелюк.

Цей турнір є плодом тісної співпраці сільського голови Віктора Плохушко та президента Федерації ліги світової сили Віталія Пуліна, які вже не вперше об’єднують зусилля для організації та проведення професійних турнірів різного напрямку.

Щасливцевська сільська рада є основним спонсором турніру, цього року на захід було витрачено більш ніж 50 000 грн. Зокрема була надана технічна підтримка, організовано звукове супроводження.


Загалом в п’ятому ювілейному турнірі “Кубок Азовського моря 2020” прийняли участь спортсмени з Кіровограда, Мелітополя, Полог, Харкова, Херсона, Дніпра, Кировограда, Кропівницький, Днепродзержинська, Днепрорудного, Павлограда, Енергодара, Вінниці, Запоріжжя, Київа та Генічеська. На жаль цього року через запобіжні карантинні заходи закордонні учасники не змогли прийняти участь в турнірі як планувалося, але маємо надію, що вже наступного року “Кубок Азовського моря” отримає заповітний статус міжнародного.
Не може не радувати те, що серед учасників були учасники з Арабатської Стрілки – Емін Морданов, який поставив рекорд в дисципліні ROLLING THUNDER
та Еміль Казімов, який отримав посвідчення майстра спорту у дисципліні STRICT CURL.


Також окрема подяка представникам спорт-клубу “Даниїл” (м. Генічеськ), які також показали свій потенціал та високий рівень підготовки, за що отримали призи та  пам’ятні подарунки від Щасливцевської сільської ради.

P.S Результати турніру “Кубок Азовського моря 2020” в наступній статті.


 

2 коментарі

  1. Огромная,благодарность Виктору Александровичу от имени федерации Лига Мировой Силы , за постоянную поддержку в развитии Спорта в Украине ,а самое главное Лига Мировой Силы набирает обороты и мы станем Сильнейшей федерацией в Мире,

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *