Рожеве озеро

Концерт на Рожевому озері на Арабатській Стрілці зібрав рекордну кількість гостей (відео)

Переглядів: 5 517

У минулі вихідні на Рожевому озері в околицях Генічеська пройшла костюмована вечірка, музичним хедлайнером якої став датський live-гурт Who Made Who. Захід, організований кaйт-шкoлoю Spot Guide спільно зі Щасливцевською сільрадою, зібрав близько тисячі гостей з усієї країни, серед яких відзначилися українські шоумени Олександр Педан та Олексій Дурнєв, а також організатор спортивно-музичного фестивалю Z-Games Максим Карпій.

Сцена, встановлена ​​прямо на воді, оригінальні інсталяції, незвичайні костюми та персонажі на тлі фантастичних пейзажів генічеського Рожевого озера – за феєричну атмосферу захід на Арабатській Стрілці вже прозвали українською версією фестивалю Burning Man, який щорічно проходить в пустелі Невади.

Все дійство також було знято встановленою поруч з озером веб-камерою. Таймлапс-відео можна подивитися нижче:

Треба сказати, що на минулих вихідних, які для українців були святковими, Генічеське озеро на Арабатці, яке по праву вважається найкрасивішим серед всіх рожевих озер країни, відвідала рекордна кількість людей.

Якщо ж вам поки не довелось своїми очима побачити одне з природних чудес України або є бажання знову поспостерігати за фантастичними заходами над рожевою гладдю, в будь-який час можна відкрити онлайн-трансляцію з веб-камери, нещодавно встановленої на озері з ініціативи глави Щасливцевської сільської ради Віктора Плохушко.

Нагадаємо, що камеру можна переглянути за посиланнями:

Рожеве озеро
Рожеве озеро

Веб-камера на Генічеському рожевому озері веде безперервну онлайн-трансляцію в UltraHD-якості з підтримкою звуку. Вона працює цілодобово 365 днів на рік, дозволяючи в режимі реального часу спостерігати, як змінюються озерні пейзажі в різний час доби і в залежності від сезону.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *