Феєрічне закінчення першого щорічного фестивалю – ярмарку “Вина та сиру 2020”

Переглядів: 1 607

23 серпня в парку села Щасливцеве пройшов другий завершальний день фестивалю – ярмарку “Вина та сиру 2020”.
Вже з четвертої години дня почалися веселощі на дитячому майданчику, де всі присутні діти шукали справжній піратський клад. Також в фінальний день проходив ярмарок фруктів та овочів місцевого підприємця Олександра Кістячка, дегустації вина місцевих виноробів та крафтових марочних вин, сирів та меду.
Серед гостей фестивалю були присутні такі поважні гості як Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, голова Асоціації Гостинності України Олександр Лієв та Радник голови ХОДА Оксана Чорнобривцева.
Зі сцени , під час виступу кавер бенду “Red ice band” були нагороджені переможці винних ігор та учасники ярмарки. Також зі сцени голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко привітав всіх присутніх з днем українського прапору та прийдешнім Днем Незалежності України,побажавши наснаги, добробуту та мирного неба для всього українського народу. Окрасою заходу став авторський салют, наданий Щасливцевською сільрадою.
Нагадуємо , що організатори не одноразово говорили про намір зробити фестиваль ” Вина та сиру” – щорічним, тож будемо чекати вже на другий щорічний фестиваль “Вина та сиру 2021” в Щасливцево, який буде проводитися вже наступного літнього сезону.

 

 

2 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *