Турнір з пляжного волейболу серед чоловіків на березі Азовського моря

Переглядів: 1 705

Ці вихідні на Арабатці були дуже яскраві , але не тільки через пекуче липневе сонце, а і завдяки великій кількості спортивних та культурно-масових заходів.


У неділю, на території бази відпочинку Арабатська Стрілка,адміністрація якої вже не вперше чемно надає площадку для проведення пляжного волейболу,за що ми їм окремо дякуємо, проходив Турнір з пляжного волейболу серед чоловіків. В змаганнях приймали участь 12 команд з м. Херсона, Генічеська, Запоріжжя, Іванівського району, Чкалова, Новотроіцька і Щасливцева. Головним організатором є голова Генічеської районної федерації з волейболу, суддя чемпіонату України і тренер дитячої юнацької команди Михайло Андросенко, за підтримки голови Щасливцевської сільської ради Віктора Плохушко та голови Генічеської районної ради Андрія Євстратова, який також полюбляє пограти в волейбол і цей турнір не став виключенням. Спонсором турніру став ПП Олександр Кістечок.
Не зважаючи на сильні пориву вітру того дня всі 12 команд виступили дуже добре і по закінченню турніру ми маємо ось таку турнірну таблицю.

1 місце зайняли : Денис Данилов та Олег Кудрявський з міста Херсон;


2 місце посіли Антон Гурбік та Олександр Климчук з міста Генічеськ;

А на 3 місці трибуни стояли Роман Своєволін та Олександр Сімагін з Іванівського району.
Переможці отримали кубки, медалі та море позитиву, адже на Арабатській Стрілці все робити дуже здорово!

 

Окремо хочеться відмітити Михайла Андросенко – за любов та відданість своїй справі, адже організація і проведення змагань такого масштабу – це дуже кропітлива і важка праця, з якою він справляється на всі 100%, за що ми йому дуже вдячні і з нетерпінням будемо чекати наступних турнірів з пляжного волейболу .

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *