Голова ХОДА в Щасливцеве

Переглядів: 1 652

27 липня до Генічеського району, з робочим візитом завітав голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусев. Під час свого візиту ним була проведена перевірка будівництва ФАПу в селі Щасливцеве на Арабатській Стрілці де також був присутній голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко. Гості разом із підрядником обійшли всі приміщення, серед яких також планується окремий кабінет зубного лікаря та дитяча ігрова кімната для наймолодших пацієнтів. Було вказано на недоліки та деякі недоробки , та підрядник заявив, що планує закінчити основні оздоблювальні роботи до 2 серпня 2020 року, а також прибрати всю прилеглу до об’єкту територію.
Також зазначимо, що голова ХОДА підтримав ініціативу Віктора Плохушко увійти до складу комісії з прийому об’єкту готовності. І також нагадуємо, що Щасливцевська сільська рада приймає участь у спів фінансуванні будівництва даного об’єкту, хоча замовником є Департамент інфраструктури ХОДА, в розмірі 10 відсотків від загальної вартості. А також за кошти ради спроектовано будівництво асфальтної дороги від вулиці Миру до вулиці Рамазана – Кузнецова, яку планують побудувати вже цього року за державні кошти.
Маємо надію, що вже взимку наші медичні працівники переїдуть до нових просторих кабінетів де зможуть приймати наших громадян.
Нагадуємо що ФАП буде на балансі ПМСД медичної допомоги Генічеської районної лікарні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *