“Живе послання” президенту

Переглядів: 2 857

Активістами з села Щасливцеве був організований флешмоб з символічною назвою “Живе послання” президенту. На цю ідею їх підштовхнула складна ситуація, яка тягнеться ще з 2015 року. Справа в тому, що мешканці Арабатської Стрілки вже не перший рік намагаються отримати дозвіл уряду на утворення об’єднаної територіальної громади у складі сіл Щасливцеве, Генічеська Гірка, Стрілкове та селища Приозерне попре бажання Кабміну об’єднати весь Генічеський район в одне ОТГ, яке може стати найбільшим в Україні за кількість населених пунктів.
Для флешмобу було обрано центральний пляж у селі Щасливцеве в якому також із задоволенням прийняли участь відпочиваючи, які вже не перший рік є гостями Арабатки і бачать стрімкий зріст туристичного потенціалу та розуміють, що мрія про набуття їх улюбленого місця відпочинку статусу курорту місцевого значення та розвиток бальнеології, яка зовсім нещодавно почала набирати оберти – може стати неможливим.
Нагадуємо що 7 липня, в Адміністративному суді міста Києва буде проходити засідання щодо позову Щасливцевської сільради про оскарження розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 року р. №474-р., щодо затвердження перспективних планів в межах Генічеського району.
Тож можливо наступний флешмоб вже буде проходити під будівлею суду в столиці саме 7 липня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *