Волевиявлення у 73 % за ОТГ на Арабатській Стрілці – щось значить?

Переглядів: 1 520
Протягом трьох днів депутати та працівники КП “Комунсервіс” зібрали 1405 підписів з 1875 можливих під листом Президенту Україну щодо створення ОТГ на Арабатській Стрілці.  А це 75 відсотків виборців на території  Щасливцевської сільської ради.  Дякуємо їм за те,  що не шкодуючи сил та часу виконали таку колосальну роботу.
Також хочеться відмітити голову Стрілківської сільради і депутатський корпус , активних мешканців, які також організовано і в короткий строк спромоглися зібрати не малу кількість підписів під листом до Президента на території своєї громади. А саме – 776 підписів з 1100 наявних виборців , а це 70 відсотків.
Тож, ми маємо майже 73 відсотки підтримки волевиявлення мешканців Арабатської Стрілки по питанню утворення окремої ОТГ у складі сіл Щасливцеве, Генічеська Гірка ,Стрілкове та селища Приозерне.  
До речі, це саме такий відсоток, який отримав діючий Президент країни Володимир Зеленський на виборах  минулого року і переміг. 
Можливо, це знак,  і саме Володимир Олександрович поставить остаточну «жирну крапку» в цьому питанні і допоможе нам утворити спроможну об’єднану територіальну громаду на Арабатській Стрілці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *