Підсумки Всеукраїнського чемпіонату з віндсерфінгу 2020

Переглядів: 1 521

Ось і пролетіли три дні попутного вітру та екстремальних перегонів на Арабатській Стрілці для всіх учасників Всеукраїнського чемпіонату з віндсерфінгу, який традиційно проводиться в селі Щасливцеве на озері ” Сиваш”.
В цьому році в гонці прийняли участь 47 учасників майже з усіх куточків нашої країни, серед яких були і діти, які нещодавно навчилися кататися на серфі і ті хто присвятили цьому виду спорту все життя.
В дисципліні “Slalom” серед чоловіків :
3 місце розділили Зиков Валентин, 1969 р.н., м. Київ і Міндаленко Олександр, 1972 р.н., м.Днепр;
2 місце Гончаренко Олег, 1968 р.н., м.Миколаїв;
1 місце Тугарев Олександр, 1995 р.н., м.Тернопіль.


В дисципліні ” Slalom” серед жінок призові місця отримали учасниці з міста Днепр.
3 місце Шейко Ольга, 1983 р.н.;
2 місце Рожкова Одьга, 1970 р.н.;
1 місце Гарькова Анжела, 2005 р.н.


Серед дітей :
3 місце зайняла Горькова Анжела, 1995 р.н., м.Днепр;
2 місце Письмисенко Володимир, 2006 р.н.,м.Генічеськ;
1 місце Мінделенко Олександр, 2005 р.н., м.Днепр.


Також були нагороджені молоді спортсмени з міста Генічеськ, Коваленко Ілля та Волков Роман 2008 р.н., які вперше приймали участь в чемпіонаті, а за сміливість була відмічена Олейник Ганна, адже вона зовсім нещодавно оволоділи мистецтвом екстремального катання на віндсерфінгу але вирішила приймати участь в гонці.
Всі учасники і організатори чемпіонату висловлюють величезну подяку Щасливцевській сільраді, особисто голові Віктору Плохушко.  Народному депутату України Мусе Магомедову за допомогу і підтримку всіх змагань. Також висловлюється подяка постійним спонсорам : магазинам спортивного обладнання “Board club” та ” Wind rider, ТМ “Вершок спорт” та ТМ “Сто пудов”, компанії Red bull” , за надання продукції , яка надавала крила учасникам протягом гонки, “Платформі спільних ідей” та компанії ” Volvo”, регіональному представнику “Bebko auto”. Гостинично- розважальному комплексу “PapaDeMore” за надання приміщення для проведення нагородження і організацію святкового фуршету.
З нетерпінням чекаємо наступних чемпіонатів та перегонів організованих засновником школи віндсерфінгу та кайтсерфінгу “Extremarine club” Олександром Родіоновим.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *