День Конституції України відмітили в Щасливцеве святковим концертом та шикарним феєрверком

Переглядів: 1 774

28 червня в селі Щасливцеве пройшов святковий концерт від кавер-бенду “Cash и Мір”, присвячений Дню Конституції України.
Це перший концерт після послаблення запобіжних карантинних заходів та організатори підготувалися дуже добре, адже зустрічали гостей з безконтактними термометрами та антисептиками, та на щастя всіх супроводжувала температура не вища за 36.6.
Під час концерту зі сцени голова Щасливцевської сільської ради привітав усіх присутніх зі святом та нагадав, що всі дотримання правил треба починати з себе, адже закони написані для того , щоб їх дотримуватися. Побажав відпочиваючим та гостям Арабатської Стрілки гарного відпочинку, а місцевим наснаги. Також подякував працівникам КП “Макс- Інвест” та Щасливцевського будинку культури за допомогу в організації та проведенні заходу.
Під час з концерту гості співали та пританцьовували з місць. А в перерві були проведені призові конкурси для всіх бажаючих.
А по закінченню концерту присутні отримали величезний подарунок від Щасливцевської сільської ради у вигляді авторського феєрверку, який було видно навіть з сусідніх сіл.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *