Акт вандалізму в Генічеській Гірці

Переглядів: 3 350

16 червня в селі Генічеська Гірка, близько 19:30 год. вечора, були затримані два мешканці міста Генічеськ, які руйнували нещодавно встановлену нову зупинку, знімаючи це на мобільні телефони та викладали в соціальні мережі.
Небайдужі місцеві мешканці, які стали свідками нелюдської поведінки громадянина Ш. та громадянина Б. з сусіднього міста, відразу викликали поліцію та повідомили депутата округу Олексія Коновалова, які відреагували дуже швидко і змогли затримати порушників. Вони відразу зізналися у скоєному але адекватно пояснити свій вчинок не могли, адже з їхньої поведінки було видно, що вони знаходилися під дією якогось препарату.
Просимо мешканців не проходити повз, якщо стали свідками акту вандалізму або порушень громадського порядку та відразу викликати поліцію чи повідомити до органів місцевого самоврядування.
P.S : Чого нарікати на приїжджих, якщо найближчі сусіди, які планували працювати в аква- парку “Акваленд” цього літа, руйнують надбання ради.Тож закликаємо не брати “дурний” приклад та не допустити такого в майбутньому ,щоб така поведінка не стала нормою для нашого регіону.

2 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *