Повідомлення про намір зміни діючих тарифів

Переглядів: 1 659

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності КП «Комунсервіс» Щасливцевської сільської ради повідомляє про намір зміни діючих тарифів на централізоване водопостачання та вивезення твердих побутових відходів в с. Щасливцеве, с. Генічеська Гірка, с. Приозерне.

Перегляд тарифів на централізоване водопостачання та вивезення твердих побутових відходів пов’язано зі змінами чинного законодавства та зміною вартості складових витрат економічно обґрунтованої вартості даних послуг, які і формують структуру тарифів.
Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.
На виконання Постанови Кабінету Міністрів № 869 від 01.06.2011р. «Про забезпечення єдиного підходу д формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та «Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та вивезення твердих побутових відходів» КП «Комунсервіс» Щасливцевської сільської ради виконало розрахунок витрат за 2019 рік та направило до органу місцевого самоврядування – Щасливцевської сільської ради заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на ліцензовані види діяльності: централізоване водопостачання та вивезення твердих побутових відходів.
Тарифи сформовані відповідно до економічно обґрунтованих витрат за 2019 рік, з урахуванням ставок податків та зборів, фактичних цін і тарифів на матеріальні паливно-енергетичні ресурси та послуги.
Планова вартість тарифу на послуги водопостачання для населення:
– з водоміром – 15,30 грн. за 1 м3 води;
без водоміра:
населення з водопроводом та ваннами, з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі та з вуличними колонками – 69,80грн./1 чол./місяць
населення з водопроводом та ваннами, що працюють на газовому опаленні – 88,40 грн./1 чоловік./місяць;
– полив присадибних ділянок – 765,00грн./сезон(100 днів)- 255,00грн. в місяць 1 сотка.
 Для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання фізичні та юридичні особи, які мають намір отримати централізоване водопостачання – 15,30 грн. за 1 м3 води.
Планова вартість тарифу на послуги вивезення твердих побутових відходів
для населення:
населення, яке мешкає в одноквартирних будинках з присадибною ділянкою за відсутності центрального опалення – 35,10 грн.в місяць/1 мешканця;
населення, яке мешкає в населеному пункті не віднесеному до курортних – 31,30 грн. в місяць/1 мешканця;
Бюджетні установи – 204,30 грн. за 1м3;
Інші споживачі – 250,00 грн. за 1м3

Додатки

За більш детальною інформацією звертатися за номером телефона: (05534) 58-8-02

Адміністрація КП «Комунсервіс» Щасливцевської сільської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *