Запрошуємо до участі у Міжнародній туристичній виставці UITT 2020: «Україна – Подорожі та туризм»

Переглядів: 2 004

Щасливцевська сільська рада третій рік поспіль розпочинає підготовку до участі у 26-й Міжнародній туристичній виставці UITT 2020: «Україна – Подорожі та туризм», яка відбудеться у Києві 25-27 березня, де Арабатська Стрілка буде представлена окремим стендом.

На стенді планується презентувати  атмосферу гостинності та інфраструктуру Арабатської Стрілки: розміщення у приватному секторі; можливості пансіонатів, готелів, закладів оздоровлення, бальнеології та грязелікування; наявність конференц-холів для проведення ділових переговорів; локації для проведення розважальних заходів; пропозиції закладів харчування, активного відпочинку, водних видів спорту, екологічного туризму; екскурсійні маршрути по Арабатській Стрілці та за межами, тощо.

Як офіційний учасник у виставці, Щасливцевська сільська рада запрошує заклади розміщення усіх форм власності, заклади харчування, туристичні агенції та власників розважальних об’єктів надати свою рекламно-поліграфічну продукцію (буклети, візитки), сувенірну продукцію (магніти, брелоки), промо-ролики для презентації на виставці.

Продукцію просимо надавати за адресою: вул.Миру, 26, с. Щасливцеве, Щасливцевська сільська рада, кабінет відділу архітектури та містобудування.

Контактна особа: Альона Біль, аналітик з інвестицій ,+ 38-050-724-26-96.

Окрім рекламної продукції, будемо раді новим гарним ідеям щодо презентації стенду.

Продукцію можна надавати до 20 березня, тож, є час підготуватися!

Детальніше про виставку тут

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *