Замерзлі на Стрілці

Переглядів: 1 207

Щойно завершилося засідання , по питанню газопостачання, яке відбулося в Генічеській районній державній адміністрації.
На засіданні були присутні – перший заступник голови РДА  Дмитро Такаджи, голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, мер міста, представники Генічеської районної ради, керівництво Херсонгаз та представники Черноморнафтогаз. Також серед присутніх були і журналісти.
Першочергово розглядалося питання про відключення села Генічеська Гірка , як виявилося для отримання тиску в трубі, щоб стало можливим постачання газу в м. Генічеськ, який по технічним причинам, також залишився частково без можливості обігрітися, які намагаються вирішити майже добу.
Віктор Плохушко на запитання, щодо терміну в який буде відновлено постачання блакитного палива на територію с. Генічеська Гірка, конкретної відповіді від жодного з присутніх отримати не зміг. Мешканці Генічеської Гірки, це близько 500 чоловік, 40 відсотків з яких пенсіонери, які не мають змоги обігріти свої помешкання, адже газ для них єдине джерело тепла, вже другу добу знаходяться в дуже скрутному становищі. Голова також зауважив , що така ситуація,  насамперед вказує на некомпетентність органів як місцевого так і обласного представництва. Та порекомендував більше ретельно готуватися , і робити це заздалегідь, до ситуацій такого роду, адже головне що треба було зробити – це проінформувати людей, через органи місцевого самоврядування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *