Вижити наперекір волі чиновників

Переглядів: 1 687

Вже другу добу мешканці села Генічеська Гірка, на Арабатській Стрілці знаходяться без газопостачання, враховуючи те що для більшості домівок газ є єдиним джерелом тепла, а температура за вікном -5.

Блюзнірство ситуації в тому , що на велику кількість дзвінків, обурених складною ситуацією  людей на гарячу лінію, отримували у відповідь брехню про ремонтні роботи, та обіцянки швидкого відновлення газопостачання. А тим часом в Генічеській районній державній адміністрації , як стало відомо зі ЗМІ, проводилося позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС.

Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко протягом дня не міг зв’язатися з начальником відділу Генічеської філії горгазу, щоб встановити причину зупинки газопостачання в населеному пункті ради. Близько 19:30 вечора отримав відповідь, про те що неузгоджене з органами місцевого самоврядування припинення газопостачання на територію с. Генічеська Гірка є не чім іншим, як економією. Напрошується запитання : “Хто несе відповідальність за таке рішення і чому органи місцевого самоврядування дізнаються про це в останню чергу, а населення не було попереджено заздалегідь і як пережити цю ситуацію при температурі   -5.

Ми однозначно не згодні з таким методом економії блакитного палива  та вимагаємо встановити відповідальних. Та просимо в майбутньому підходити до такого делікатного питання більш зважено, ставити громади Арабатської Стрілки та органи місцевого самоврядування до відома.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *