Обговорення потенційних інвесторів та ремонт доріг на Арабатській Стрілці

Переглядів: 1 110

26 лютого в м. Херсон відбулася зустріч голів курортних населених пунктів при першому заступнику губернатора Херсонської обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій, на якій був присутній і голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко.
На зустрічі були проінвентаризовані та визначені найбільші об’єкти туристично-рекреаційного напряму з точки зору залучення інвесторів. Також були зібрані необхідні дані, щодо цільового призначення, відстані від моря, розмір та умови арендної плати земельної ділянки, адже за законом дається тільки на умовах аукціону, що значно скорочує список потенціальних інвесторів. Серед яких розглядаються мережевики готельного бізнесу, які вже реалізували свої проекти в Батумі, Грузії.
Також Віктор Плохушко зустрівся з заступником губернатора Сергієм Козирем, щодо аварійного стану мостів та відбійників на Арабатській Стрілці. Уточнив те, що комунальні підприємства Щасливцевської сільської ради утримують мости та дорогу, сполученням Генічеськ – Стрілкове в належному санітарному стані, хоча як відомо вони стоять на балансі Департаменту інфраструктури Херсонської області і заявив, що було б не погано хоча б відремонтувати ями на дорогах, щоб на початок літнього сезону не залишилися зовсім без них.
Також піднімав питання, щодо укладання нового асфальтного покриття дороги від с. Генічнська Гірка до селища Приозерне (4 км),яке обіцяв зробити ще попередній губернатор. Андрій Гордеєв ще в 2017 році, для цього, за рахунок Щасливцевської сільської ради, навіть була підготовлена кошторисна документація. Але а ні в 2018, ні 2019 та навіть в 2020 році ,ця дорога не була внесена до переліку доріг, які планують відремонтувати. Хоча саме сполучення Генічеська Гірка – Приозерне збирає велику кількість туристів, адже саме ця дорога веде на Рожеве озеро.
Загалом вся зустріч видалася дуже цікавою, та тепер будемо чекати на її плоди. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *