Координаційна нарада в Херсоні

Переглядів: 1 188
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко прийняв участь в координаційній нараді з питань розвитку туризму у місті Херсоні.
Протягом зустрічі обговорювалися дані за 2019 рік, а  саме  мобільного оператора та суми  курортного збору .Віктор Плохушко також висловився з приводу готовності до прийдешнього 2020 туристичного сезону, а також розповів які майбутні проекти планують закінчити, серед них будівництво громадського туалету , рятувальні вежі та встановлення питних фонтанчиків. Окремо доповів про перший плідний рік роботи туристичного інформаційного центру у селі Щасливцеве, адже близько п’ятнадцяти  тисяч туристів отримали цікаву для них інформацію, приймали участь в квестах та різноманітних опитуваннях. Також зауважив те, що через поганий стан доріг ми не в змозі долучити більше відпочиваючих з інших регіонів нашої країни та іноземних гостей та адресував це запитання до автодору. Представники Укравтодору підтвердили інформацію про те, що готують проекти та планують масштабні ремонтні роботи, але чи буде це до початку цього туристичного сезону обіцяти не  можуть. Дуже бурхливо велось  обговорення Щорічної міжнародної туристичної виставки UITT в місті Київі, де  Арабатська Стрілка  буде представляти свій регіон, на  особистому стенді, окремо від обласного, на якому буде представлена вся Херсонщина. І це не могло не викликати захвату в усіх присутніх, адже матеріальну частину, щороку повністю бере на себе Щасливцевська сільська рада.
 А ще , після зустрічі з учбовими закладами, було прийнято цікаве рішення, щоб до  травня місяця 2020 року, провести безкоштовні семінари навчання базових навиків поведінки працівників та управління готельно ресторанним бізнесом. Загалом  нарада пройшла на позитиві та надала всім присутнім змогу отримати нові ідеї для розвитку кожного туристичного регіону окремо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *