Спостерігачі ОБСЄ в Щасливцеве

Переглядів: 1 245

29 січня до Щасливцевської сільської ради ,з візитом до голови Віктора Плохушко, завітали спостерігачі ОБСЄ спеціальної моніторингової місії в Україні, Володимир Русіч та Ендрю Річардсон,які кілька разів на рік приїздять на Арабатську Стрілку, спеціально щоб поспілкуватися з представниками місцевої влади,щодо ситуації на прикордонній території.
Протягом зустрічі всім трьом вдалося поспілкуватися.Спостерігачі дуже цікавилися напруженою ситуацією ,через реформу децентралізації та невирішене питання, щодо  висновку ХОДА. Ще навіть згадували далекий 2015 рік. Зі спогадів Ендрю Річардсона: ” Пам’ятаю нашу зустріч, в вашому кабінеті, який тимчасово знаходився в приміщенні сільського будинку культури, а ви працювали не знімаючи верхній зимовий одяг“.
Зауважив ,що лише за 4 роки нам вдалося реконструювати та облаштувати адміністративну будівлю, ФАП, пожежно – рятувальну станцію, та зробити парк  візитною карткою ради.
Наприкінці зустрічі Річардсон та Русіч побажали нашій громаді успіху в відстоюванні інтересів ради в формуванні остаточного перспективного плану ОТГ Херсонщини, де Арабатська Стрілка буде мати статус самостійної ОТГ.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *