До уваги власників землі та землекористувачів

Переглядів: 815

Генічеське управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі зазначає, що значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення за 2019 рік становить 1,0.
Звертаємо увагу, що з 01.01.2020 року в населених пунктах с. Щасливцеве, Генічеська Гірка, Стрілкове та смт. Новоолексіївка застосовується нова нормативна грошова оцінка їх земель.
Відповідно до п.286.2 статті 286 Кодексу платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого 2020 року подають до податкового органу податкову декларацію на поточний рік за встановленою формою з розбивкою річної суми рівними частками за місяцями. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомісячних декларацій. При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається довідка (витяг) про розмір нормативної грошової оцінки земельної ділянки, а надалі така довідка подається у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі.

За детальнішою інформацією звертатися за тел. (05534)-31-6-54, або каб.5 (ІІ поверх адмінбудівлі).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *