До уваги пільговиків!

Переглядів: 1 305

Управління соціального захисту населення Генічеської РДА повідомляє.
У зв’язку зі змінами до постанови КМУ від 17.04.2019р. № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі» пільговик (за бажанням) у будь-який час може перейти на готівкову форму отримання пільг.
Для цього пільговик повинен надати до управління соціального захисту населення заяву та довідку із зазначенням банківських реквізитів.
Пільговики, які отримують готівку, зобов’язані щомісяця сплачувати житлово-комунальні послуги. За наявності простроченої понад два місяці заборгованості, пільговик буде переведений на безготівкову форму виплати.
Просимо пільговиків визначитись із формою отримання пільг – готівка чи безготівка – та для отримання пільг готівкою надати до управління соціального захисту населення відповідну заяву.
Увага! Скористатися доставкою готівки пільги через АТ “Укрпошта ” можна буде тільки з травня 2020 року. Зазначені зміни розповсюджуються  виключно на отримання через банківський рахунок.
За довідками звертатися за адресою: м. Генічеськ, пр. Миру, 43, під’їзд 4, каб. 5, телефон 3-33-14.

Додаток 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *