Вражаючі підсумки туристичного збору за 2019 рік

Переглядів: 2 107

26 грудня в сесійній залі Щасливцевської сільської ради урочисто відзначили найсумлінніших агентів зі справляння туристичного збору.

Остаточна сума вражає, станом на 20 грудня вона становить 2 млн. 364 тис. 563 грн., а це майже на мільйон гривень більше ніж у 2018 році. А за останні п’ять років вона зросла на 2 млн. 80 тис. 839 грн. Скоріше за все такий стрімкий зріст збору зумовлено прозорим використанням всіх зібраних коштів, а також завдяки аналітику з надходження місцевого бюджету Наталії Колосовій та державній фіскальній службі, які адмініструють туристичний збір.


На заході був присутній начальник Генічеської ДПІ Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополь Тетяна Богодух.Тетяна Євгенівна у своїй промові наголосила на тому, що завдяки  високим показникам  по Щасливцевській сільській раді, Генічеський район став лідером курортного збору  по Херсонській області.
Відзнаки та памя’тні статуетки кращим агентам зі справляння туристичного збору вручали голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко та заступник з питань діяльності виконкому Ольга Бородіна.

В номінації ” Кращий агент зі справляння туристичного збору серед домоволодінь на території Щасливцевської сільської ради – 2019 році” стали:

І місце -Віталій Малафій
ІІ місце – Юлія Білозерцева
ІІІ місце – Андрій Сидоренко.

В номінації “Кращий агент зі справлянні туристичного збору серед рекреаційних закладів на території Щасливцевської сільської ради – 2019 році” місця розподілилися таким чином:

І місце – ПАТ “Українська залізниця” ,б/в “Прибій”. Відзнаку приймає майстер Микола Остащук
ІІ місце – ПАТ “АРСЕЛОРМІТТАЛ” Кривий Ріг, б/в” Азов”. Відзнаку приймає електромеханік  Павло Кушніренко
ІІІ місце – ДП ОК “Меліоратор” ПРАТ “Укрводбуд”, б/в “Меліоратор”. Відзнаку приймає директор  ДП ОК “Меліоратор”  Андрій  Корсун

Віктор Плохушко подякував  всім присутнім та побажав гарно відпочити і підготуватися до нового туристичного сезону 2020.

Один коментар

  1. Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! А так же всех победителей! Счастливцево, при администрации Виктора Плохушко,действительно, расцветает. В этом году дорога к пляжу и сам пляж порадовали отдыхающих. Борьба с комарами не была не замеченной. ТАК ДЕРЖАТЬ!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *