“Сокіл ДФ” повідомляє

Переглядів: 835

Асоціація фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ), в серпні 2019 року, заснувала сільськогоcподарський  обслуговуючий  кооператив “Сокіл ДФ”, який ставить за мету  розвиток фермерства на основі об’єднання фізичних та юридичних осіб  на зменшення витрат та збільшення доходів членів кооперативу під час провадження ними сільськогосподарської діяльності та на захист  їхніх економічних інтересів.

Предметом діяльності кооперативу, для своїх членів є:

  • організація системи  економічної і соціальної  допомоги при оформленні земельних наділів, отриманні коштів по Державним програмам розвитку фермерства та кооперації;
  • організація навчання  для фермерів та приватних  землевласників;
  • забезпечення високоякісним посівним матеріалом;
  • організація постачання мінеральних добрив, пально-мастильних  матеріалів, засобів захисту рослин, насіння та посадкового матеріалу;
  • постачання засобів, необхідних  для виробництва  сільськогосподарської  продукції та продуктів її переробки;
  • орг
  • анізація заготівлі, зберігання, передпродажної  обробки сільськогосподарської  продукції;
  • організація тестування і контролю  якості продукції, яка виробляється членами кооперативу: 

Специфічною й найхарактернішою рисою сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу є те, що його члени поєднують в одній особі співвласника кооперативного підприємства та його клієнта. Це має важливе стимулююче значення, сприяє орієнтації інтересів учасників кооперативного підприємства, насамперед на пошук економічної вигоди у групових діях.
Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив ” Сокіл ДФ” повідомляє, що призначений головою Херсонського обласного відокремленого підрозділу СОК “Сокіл ДФ”.
Просимо Вас надати посильну допомогу в інформуванні фермерів та приватних землевласників Херсонської області про наш кооператив.
Вирішення проблемних питань життя і діяльності фермерських господарств можна вирішувати тільки спільними зусиллями всіх учасників хто живе і працює на своїх земельних наділах, а також органів влади всіх рівнів.
Тому ми запрошуємо вас до співпраці, до об’єднання наших зусиль по вирішенню питань життєдіяльності фермерів та приватних землевласників Херсонської області.

За додатковою інформацією звертатися по телефону: 067-560-81-04 або по електронній пошті sokil-df@ukr.net

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *