Дитячий футбольний клуб “ТАВР” зайняв 3 місце на дитячому турнірі в місті Генічеськ

Переглядів: 1 131

У Генічеську завершився перший Кубок “Таврики-2019” серед дитячих футбольних команд молодшого шкільного віку (6-8 років), організатором якого виступила Генічеська міська рада.

Незважаючи на те, що  дитячий футбольний клуб “Тавр” тільки в цьому році заявили про себе в дитячому футболі, то  представники команди “Тавр” показали не тільки хороший футбол, а й зуміли домогтися гідного результату в боротьбі з іменитими командами.

У своїй групі юні  футболісти обіграли всіх суперників і з першого місця вийшли в півфінал. По черзі були переможені “Аріс-2” (Мелітополь) – 3: 2, ДЮСШ “Бердянськ” – 5: 0 і “Динамо-1” (Запоріжжя) – 5: 0.

У півфіналі дитячому футбольному клубу “Тавр” протистояв один з лідерів дитячого футболу Херсонщині – каховская “Таврія”. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, але в його кінцівці представники команди пропустили безглуздий гол. У другому таймі перевага була на боці Таврії. Вони створили безліч моментів і часом тільки неймовірне везіння рятувало каховчан від пропущеного м’яча. Але тиск на ворота суперників принесло результат лише на останніх секундах матчу, коли “Тавр” зрівняв рахунок. У післяматчевих пенальті сильнішими виявилися каховчане.

У матчі за 3 місце таврята довели свою перевагу, вдруге обігравши “Аріс-2” з рахунком 2: 0. В результаті дитячий футбольний клуб “Тавр” завоював бронзові медалі, що можна вважати першим великим успіхом.

Вітаємо юних футболістів з Арабатської Стрілки: Корнійчука Егора (с. Щасливцеве) та Стеценко Павла (с. Генічеська Гірка), які успішно виступають у складі команди Дитячий футбольний клуб “ТАВР”.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *