У селі Щасливцеве відсвяткували День сільського господарства

Переглядів: 1 814

“Якщо свято – тоді концерт, а якщо святкувати – тоді точно в Щасливцеве”. Саме під таким гаслом сьогодні відсвяткували День сільського господарства у с. Щасливцеве на Арабатській Стрілці.
Все дійство проходило в розважальному парку села за участю запрошених гостей з смт. Новоолексіївка та гуртками народної самодіяльності Щасливцевського будинку культури.

Концерт відкрив голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, привітавши всіх мешканців та гостей зі святом та вручив подяки колективам, які підготували саме концертну програму.


Також на святі був присутній представник ТОВ “Агростеп” ПАО “Волна” Ніджат Куртаметов, який презентував кондитерські вироби учасникам та супер приз – тачку для найкмітливішого учасника парного конкурсу.


Впродовж всього свята гості мали змогу дегустувати та віддавати свої голоси за найкращі домашнє сало, вино та чачу, соління та сезонну страву.

Тож, серед 14 виноробів, які надали вино та чачу, було обрано 5 найкращих. Найсмачнішим вином було Болгова Вадима (1місце); Кобилянської Олени (2 місце); Губенко Романа (3 місце).
А найкращими самогонщиками стали Щічко Ігор та Губенко Роман, набравши майже однакову кількість голосів.

Серед сезонних блюд (яких було три) пиріжки з картоплею та лівером від Галини Дьяконової зайняли третє місце; самса із гарбузовою начинкою, якою пригощала Світлана Куртбедінова зайняла друге місце, а торт із гарбузом, яблуками та горіхами отримав більшу кількість голосів та приніс Ользі Болговій перше місце.

Серед господинь, які надавали квашені овочі були відмічені : за 1 місце – Лютфіє Ебубекір, за 2 місце – Дьяконова Галина та 3 місце – Василенко Ганна.

В категорії найсмачніше сало абсолютним чемпіоном стала Кобилянська Олена.
Фішкою сьогоднішнього свята стало те, що за допомогою лототрону, всі переможці самостійно та, звісно, за допомогою фортуни, обирали собі подарунки.
Дякуємо Щасливцевській сільській раді та ТОВ “Агростеп” ПАО “Волна” за придбання подарунків, та всім мешканцям села за надання продукції для дегустації. Окрема подяка працівникам Щасливцевського сільського будинку культури за організацію та проведення святково концерту до Дня сільського господарства.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *