У Генічеській Гірці відсвяткували День працівників сільського господарства

Переглядів: 1 492

Сьогодні, 16 листопада, у с. Генічеська Гірка біля сільського клубу відбулося народне гуляння «Осінь золота», присвячене Дню працівників сільського господарства.
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко привітав усіх зі святом, побажав усім гарного настрою на весь рік та гарного врожаю у наступному році.
Присутні на заході мали змогу продегустувати вино, різні консервовані страви, які приготували місцеві мешканці, та обрати найкращих.
Так, серед виноробів не було рівних Андрію Кобилянському (посів 1 місце), Ользі Ураєвській (2 місце) та Анатолію Луньову (3 місце).
Найкращий самогон, як визнали ті, хто пробував, у Андрія Кобилянського (1 місце), Сергія Генералова (2 місце), Романа Грибкова (3 місце).
А найкращі солоні та мариновані закуски виявилися у Тетяни Луньової, (1 місце), Валентини Ліхоконь (2 місце) та Надії Бобровської (3 місце).
Ось такими вправними господинями та господарями багата наша Генічеська Гірка.
Також під час свята розіграли лотерею, в якій головним призом була необхідна річ у господарстві – садова тачка. Призи профінансовано Щасливцевською сільською радою.
Директор сільського клубу с.Генічеська Гірка Сусана Ізмайлова дякує усім, хто допомогав організувати святковий захід. А також висловлює подяку колективам, які брали участь, а саме: ансамблю “Вишиванка” з ПТУ-27 (м.Генічеськ), Майє Лукашук з с. Щасливцеве за виконанням пісень, дует “Брати Арабатські” з Запоріжжя (Павло Малинов та Олександр Крикун), вихованців Риковської школи естетичного виховання, Оксану Багатинову з м. Генічеська та ведучих святкового концерта Євгена та Олену Кобилянських.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *