Свято Осені у Приозерненському ясла-садку «Дзвіночок»

Переглядів: 1 259

Свято Осені в дитячому садочку— це завжди сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казки. Святково прикрашена зала, осінні дерева з різнокольоровим листочками, повні кошики врожаю овочів, фруктів та грибів і все це в поєднанні з атмосферою тепла та затишку надихає на чудовий настрій.

Саме так і сталося сьогодні у Приозерненському ясла-садку «Дзвіночок». Захід «Мандрівка до осіннього лісу» було проведено вихованцями садочку, які створили для дітей справжню казку. Малята молодшої різновікової групи разом з красунею Осінню гуляли у яскравому лісі серед осінніх дерев, де на них чекали різні пригоди. Діти весело грали, співали пісні про осінь, розповідали віршики та танцювали.



Для дітей старшої групи було організовано захід “Гей, на ярмарок хутчіш!” –  дивовижний та яскраво оформлений ярмарок. Землероби, народні умільці, крамарі мали змогу виставляти та продавати кращі свої набутки. На ярмарку були представлені всі дари осені, а також святковий коровай. Діти із захватом  продавали та купували, мали змогу відчути себе справжніми господарями осіннього ярмарку. Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого. Наприкінці свята щедра Осінь нагородила маленьких мандрівників – соковитими яблуками.
Чарівне дійство залишилось незабутнім, як для його маленьких талановитих акторів, так і для глядачів.




 За інформацією адміністрації ясла-садка “Дзвіночок” селища Приозерне

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *