На Арабатській Стрілці встановлені 26 сучасних зупинок

Переглядів: 1 551

Протягом літа та осені цього року на території Щасливцевської сільської ради встановлені  26 сучасних зупинок громадського транспорту. Будівництво здійснено підприємцем
Дубровською Н.В. за кошти Щасливцевської сільської ради.

Розташовані нові зупинки замість старих у с. Щасливцеве по вул. Миру та у с. Генічеська Гірка по вул. Азовська. Також, у тому числі встановлені 12 додаткових зупинок у місцях, де їх не було раніше, але де був попит. Наприклад, біля водолікарні, аквапарку, повороті на селище Приозерне, інші.

Тепер місця очікування громадського транспорту для відпочиваючих та мешканців населених пунктів Щасливцевської сільської ради стали більш зручнішими та надали нашим дорогам сучасного вигляду.

Зупинки стилізовані  під дерев’яні хатинки, кожна різного кольору, вони облаштовані лавками, урнами для сміття та тумбами для оголошень.

«У подальшому планується встановити ще декілька таких зупинок у місцях, де в цьому є потреба,- зазначив Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко. – Також вже розробляється документація щодо облаштування плиткою під’їзних карманів до зупинок та місць розташування пасажирів. Деякі зупинки будуть викладені плиткою вже до нового року, інші – до наступного курортного сезону, в залежності від погоди. Велике прохання до мешканців не псувати вигляд  зупинок оголошеннями, а використовувати для цього інформаційні тумби. Маємо надію, що ми будемо зберігати зупинки у належному стані і вони неушкоджені зустрінуть гостей влітку 2020 року. І в цьому буде заслуга кожного”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *