Арабатська Стрілка все ж таки об’єднується

Переглядів: 3 084

20 листопада до Херсонської державної обласної адміністрації вже вдруге був поданий пакет документів схваленого проекту власного рішення, щодо добровільного об’єднання територіальної громади сіл Щасливцеве, Генічеська Гірка та селище Приозерне Генічеського району Херсонської області з територіальною громадою села Стрілкове, Генічеського району Херсонської області в об’єднану сільську Стрілківську територіальну громаду Генічеського району Херсонської області до складу якої входять мешканці сел Щасливцеве, Генічеська Гірка, Стрілкове та селища Приозерне.
В 10 добовий термін Херсонська ОДА має надати позитивний висновок щодо відповідності цього проекту Конституції та законам України. Або не надати позитивного висновку грунтуючись Конституцією та законами України.

Ще раз зазначаємо, що такий проект подається вже вдруге на розгляд Херсонської ОДА та впевнені, що цього разу ми отримаємо позитивний висновок і зможемо без перешкод об’єднатися в Стрілківське ОТГ, тим самим отримаємо можливість зберігати бюджетні кошти та вкладати їх у розвиток туризму та бальнеологічного курорту, підвищимо туристичний імідж та економіку всього краю.

3 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *