У селі Щасливцеве відсвяткували День Українського козацтва, День Покрови та День захисника України

Переглядів: 2 502

Сьогодні, під гаслам “Арабатські козаки” у парку села Щасливцеве відсвяткували три славетних свята – День Українського козацтва, День Покрови та День захисника України.

Народне гуляння вдалося на славу!
Святковий концерт розважив та приємно здивував гостей – конкурсами та виступом  талантів села Щасливцеве і міста Генічеськ. Всі бажаючи мали змогу дегустувати вина місцевого виробництва; зкуштувати справжню козацьку кашу; прийняти участь у розіграші лотереї, де було розіграно 85 подарунків та 2 “СУПЕР”приза – мультиварки.

На захід завітали новоспечений голова Генічеської районої державної адміністрації Андрій Оніщенко та сільський голова Віктор Плохушко. Щиро привітали усіх гостей зі святами та побажали всіх благ. 

У концерті брали участь місцеві ансамблі народної самодіяльності “Елькен” та “Сельсебіль”, дует скрипалів Риковської школи музично- естетичного виховання – Аліє Камбурова та Селімє Кешфедінова, танцювальний ансамбль “Еміне”, гості з Генічеська, а саме ансамбль народної пісні “Вишиванка” та співачка Оксана Багатінова з міста Генічеська.

Свято як завжди в Щасливцеве пройшло “на Ура!”

Велика подяка СК “Даніїл” тренеру Сергію Мезенцеву з м. Генічеська за прийняття участі у силовому екстремальному шоу “Богатирі України”, колективу Щасливцевського будинку культури та директору сільського будинку культури с. Генічеської Гірки (Сусані Ізмайловій) за організацію та проведення: народного гуляння та веселого концерту. А також дуже дякуємо за смачну козацьку кашу, яку приготувала кухар Щасливцівської ЗОШ Юлія Самохвалова.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *