Голова Щасливцевської сільської ради прийняв участь у Першому українському форумі грального бізнесу в Україні

Переглядів: 1 573

Сьогодні, 26 жовтня у Херсоні голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко прийняв участь у Першому українському форумі грального бізнесу в Україні. 

Серед спікерів заходу приймали участь у дискусії:  народний депутат України, голова депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” Давид Арахамія, депутат 185 округа Херсонської області Володимир Іванов, керуючий готельним комплексом Resort & SPA Hotel NEMO Фазіль Аскеров, головний юридичний радник Ccloan LLC, співавтор закону про гральний бізнес в Грузії Гія Гетсадзе.

На заході обговорювались перспективи  розвитку грального бізнесу та гармонізації національного законодавства для готельних підприємств України, а саме  проблеми готельного бізнесу та запропоновано  до 1 грудня внести законопроект про легалізацію ігорного бізнесу в Україні. Грузинські колеги ділилися своїм першим досвідом у розвитку ігорного бізнесу. Під час обговорення губернатор Херсонської області Юрій Гусєв  цілком підтримав проект  розвитку грального бізнесу в нашому регіоні.

Тож, Херсонська область може виступити флагманом запровадження грального бізнесу в Україні. Серед її переваг: унікальний   туристичний потенціал, зручна транспортна інфраструктура, сприятливий бізнес-клімат, наявність перспективних інвестиційних земельних ділянок на березі Чорного та Азовського морів для розміщення готельної та гральної інфраструктури цілорічного функціонування.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *