У селі Щасливцеве відбулась II частина щорічного турніру силового багатоборства «Кубок Азовського моря-2019».

Переглядів: 1 217

15 вересня на Арабатській Стрілці в селі Щасливцеве  на б/в «Корал»  відбулась
II частина турніру  з силового багатоборства «Кубок Азовського моря-2019».

У силовому триборстві – Арм Ліфтинг (arm–lifting) пройшли змагання з таких дисциплін на силу хвата : «Rolling Thunder», «Apollon’s Axle», «Silver Bullet», «Hub», «Saxon Bar» и «Excalibur».

На турнірі зібралися найсильніші атлети країни. Приймали участь понад 150 спортсменів за віком 12 – 62 років, з них були хлопчики, дівчата та чоловіки з 16-ти куточків України. А саме з м. Запоріжжя, м. Херсона, м. Генічеська, м. Каховки, м. Мелітополя, м. Маріуполя, м. Києва, м. Дніпра, м. Харькова, м. Пологи, м. Кривий Ріг, м. Кировограда, с.м.т. Мирний, м. Ірпені, м. Винниці.
Це було дійсно цікаве спортивне видовище! Приємно було відчути, що наші спортсмени здатні виявити таку силющу мужність. Немає ніяких сумнівів, що на міжнародних турнірах спорта честь України буде надійно відстояна.

Турнір організовано за підтримки Щасливцевської сільської ради. Директор б/в Геркалюк Іван Іванович гостинно надав просторе приміщення, де зручно розташувались понад 150 учасників та багато гостей. Приємно було побачити у ролі суддів, таких відомих людей як: Віталій Пулін (організатор турніра та майстер спорту України), Гайдученко Людмила (багатократна чемпіонка світу і рекордсменка світу з пауерліфтингу та армліфтингу), Ярмак Сергій (президент федерації пауерліфтингу України).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *