У селі Щасливцеве відбувається турнір силового багатоборства “Кубок Азовського моря-2019”

Переглядів: 1 181

14 вересня о 14:00 у с. Щасливцеве на б/в «Корал» відбулось урочисте відкриття щорічного турніра силового багатоборства «Кубок Азовського моря-2019». Це четвертий турнір, який проводиться вже вдруге на Арабатській Стрілці. Біля місця проведення турніру знаходяться горяче джерело та солоні озера, що приємно порадувало гостей.

Урочисто привітав з відкриттям турніру голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, побажавши витримки та терпіння спортсменам. З цієї нагоди приєдналися з привітаннями поважні судді та директор б/в «Корал». За вагомий внесок в турнір, організатори щиро віддячили поважним гостям.
У силовому триборстві – Пауер Ліфтинг (Power Lifting) відбулось змагання з таких дисциплін :
1. Жим штанги лежачи
2. Станова тяга
3. Push & Pull
4. Екстримальний жим (багатоповторний)
5. Дюжина WPL (чортова дюжина)
6. Двійка WPL (команда з двох чоловік один тисне, інший тягне – коефіцієнти сумуються перемагає команда з найбільшим коефіцієнтом)
7. Суворий підйом на біцепс

На турнірі приймали участь понад 150 учасників за віком від 12 до 62 років, з них були хлопчики, дівчата та чоловіки з 16-ти куточків України. А саме з м. Запоріжжя, м. Херсона, м. Генічеська, м. Каховки, м. Мелітополя, м. Маріуполя, м. Києва, м. Дніпра, м. Харькова, м. Пологи, м. Кривий Ріг, м. Кировограда, с.м.т. Мирний, м. Ірпені, м. Винниці. Атмосфера, впродовж змагань, була напружена та багатообіцяюча. Помітно було, з якою мужністю та витримкою спортсмени брали на себе все більше і більше ваги, змагаючись.

Турнір організовано за підтримки Щасливцевської сільської ради. Директор б/в Геркалюк Іван Іванович гостинно надав просторе приміщення, де зручно розташувались понад 150 учасників та багато гостей. Приємно було побачити у ролі суддів, таких відомих людей як: Віталій Пулін (організатор турніра та майстер спорту України), Гайдученко Людмила (багатократна чемпіонка світу і рекордсменка світу з пауерліфтингу та армліфтингу), Ярмак Сергій (президент федерації пауерліфтингу України) . З такими суддями спортсмени приречені отримати найдостойніші результати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *