Новий сімейний лікар у Щасливцевській сільській раді

Переглядів: 2 641

До села Щасливцеве заступила на посаду  новий сімейний лікар Колєсникова Анастасія Петрівна.
У 2017 році  Анастасія Петрівна успішно здобула спеціальність педіатра.  У Херсонській обласній лікарні  пройшла інтернатуру.

Сімейний лікар нагадує, що для  реєстрації на ділянці Щасливцевскої  сільської ради необхідно переоформити  декларацію.  Для цього необхідно надати: дорослим – ксерокопія паспорта, ідентифікаційний код та мобільний телефон (для змоги отримати смс);
дітям – копія свідоцтва про народження,  ідентифікаційного номера,  а також копії паспорта і ідентифікаційного кода одного з батьків (опікунів).   

Графік прийому громадян
у с. Щасливцеве по вул. Мира, 23   буде відбуватися у:

    вівторок
    середа
    п’ятниця               
 з 8:00 – 15:00
Увага,  у четвер з  8:00 – 12:00

У селі Генічеська Гірка прийом сімейного лікаря відбуватиметься в фельдшерсько-акушерському пункті за адресою вул. Азовська, 33-а.

    кожен четвер з 13:00 – 16:00.

Субота та неділя вихідний


В гострому стані будь-якої хвороби можна викликати лікаря до дому за графіком :
8:00-12:00  або з  13:00-15:00. Вихідні -субота, неділя.  

Для запису на прийом звертатися за адресою  : с. Щасливцеве, вулиця Миру, 23,  або за номером телефону  (05534) 58-3-71

Попереду  чекають  прохолодні сезони і кожному  з нас  хочеться бути захищеним  від хвороби. Анастасія Петрівна, турботливо  поділилась  порадою щодо того,  як попередити  грип:  –  «На сьогодні, найліпшим методом попередити грип є щеплення, яке може дозволити собі  кожен громадянин». Придбати вакцину можна у жовтні  місяці  в аптеках Генічеська  за 250 – 350 грн. (ціна минулого року). 
Також лікар радить не захоплюватись самолікуванням та бажає усім підтримувати здоровий раціон харчування і фізичну активність, що сприяє до стійкості імунітету.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *