На Арабатській Стрілці відбувся щорічний трейловий напівмарафон «Арабатська Стрілка 2019».

Переглядів: 1 549

Вчора, 8 вересня  у с. Щасливцеве відбувся другий трейловий напівмарафон «Арабатська Стрілка 2019».
Учасникам запропоновано три дистанції 21,1 км, 10 км, та 5 км. Забіг проходить уздовж берега Азовського моря по піщаній доріжці. Відміну від інших забігів – це чисте морське повітря, ідеальне піщане покриття для бігу, велика кількість глядачів-відпочиваючих  на пляжі та загальний смачний обід після нагородження переможців у місцевому кафе Едем.
Випробувати свої сили і пробігти дистанції ,та підтримати взяли участь близько 100 осіб. Чоловіки і жінки, професіонали і любителі з різних регіонів України. Наймолодшому учаснику виповнилося 11 років, а старшому 66. Сонячна погода і морський вітер ускладнювали проходження дистанції, але всі учасники добігли до фінішу.
На всьому протязі траси бігунів підтримували глядачі, волонтери подавали воду учасникам, підбадьорювали і вели музичний супровід.
На всьому маршруті вели спостереження за станом учасників волонтери на велосипедах у яких була прямий зв’язок з каретою швидкої допомоги. Благо, все пройшло добре, і медична допомога нікому не знадобилася.
Відкрили “Арабатський напівмарафон” і сказали напутнє слово голова Щасливцевської сільради Віктор Плохушко і директор «клубу К2» Володимир Сиркін. Після музичної розминки учасників запросили на стартовий майданчик. Головний суддя змагання Володимир Чертоляс рівне о 9-30 дав старт учасникам. Відмінно працювала команда організаторів “спортклубу К2” у складі Братченка Олексія, Гусєвої Євгенії, Братченка Юлії та волонтерів. Велика робота в організації та нагородженні лягла на плечі Щасливцівської сільської ради та Щасливцевському будинку культури.
Точно за регламентом о 12.30 пройшло нагородження переможців .Першим трійкам з найкращими результатами грошові винагороди від СК «К2» вручив Володимир Сиркін. Перше місце серед чоловіків посів учасник “спортклубу К2” Стрельченко Данило. Переможьци , які зайняли перші місця, отримали спеціальні цінні призи від Щасливцевської сільської ради, які їм вручив голова сільради Віктор Плохушко. Також він вручив першим трьом учасникам всіх номінацій сувенірну продукцію.
Після змагань організатори запросили учасників на обід, який входив у вартість реєстрації. Бажаючі купалися в морі, або їхали на гаряче джерело. Трансферні автобуси розвозять втомлених учасників по домівках, а ми, організатори дякуємо им за участь , уболівальникам за підтримку і вже запрошуємо на “Арабатський напівмарафон 2020”!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *