Віктор Павлік – День Незалежності України у Щасливцеве

Переглядів: 2 365

Увечорі 24 серпня у парку села Щасливцеве було дуже людяно. Вільних сидячих глядацьких місць біля сцени (а їх 600) майже не було, плюс велика кількість людей займали майже усю територію парка (всього було близько 2 тисяч людей). Тут святкували 28-му річницю Незалежності України із концертом Віктора Павліка.
Концерт, вхід на який був для всіх безкоштовний, організувала Щасливцевська сільська рада, і домовленість про це йшла з артистом ще з весни, адже потрібно було втиснутися у графік гастролей співака.
У День Незалежності народний артист України Віктор Павлік спеціально приїхав з Києва, щоб дати єдиний концерт у нашому регіоні на Арабатській Стрілці.
Живий звук, харизма співака, добрі та запальні емоції від пісень дарували гарний настрій та віру у краще. І присутні дякували народному артисту щирими оплесками, букетами квітів та криками “Браво!”.
Фото з фанатами через втомленність та скорий від’їзд артист не став робити. Враховуючи, що концерт тривав більше години і був “наживо”, це можна зрозуміти. Але деяким везунчикам пощастило буквально спіймати листівки з зображенням співака, які він розкидував у глядацькі ряди та плакати з його автографом.
Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко подякував своєму відомому тезці за яскравий виступ, привітав усіх із головним державним святом, побажав миру, щастя, яскравих подій у житті та запросив відпочиваючих приїджати знову до нас на Арабатську Стрілку вже наступного року.
На згадку про перебування у с.Щасливцеве ведуча свята Сусанна Сєітвєлієва подарувала співаку сувеніри з логотипом Арабатської Стрілки.
На завершення свята був неперевершений феєрверк, коли в нічному небі розсипалися тисячі різнокольорових зірочок та вогників (майстром цього піротехничного шоу був ПП І.Красильников).
Віктор Павлік подякував за запрошення на концерт та зазначив, що йому дуже подобається відпочивати на Арабатській Стрілці і він приїхав до нас вже вдруге із задоволенням.
“Міцного здоров’я, миру, надії, віри, Божого благословіння всім вам! Пам’ятайте, що Бог є любов, тож любіть один одного. До зустрічі!” – побажав присутнім артист.

Юлія СЛУЦЬКА
Фото Тимура АДЖИБІЛЯКОВА

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *