В селище Приозерне відкрили торгівельне містечко

Переглядів: 1 753

Сьогодні, 9 серпня  з усіма урочистостями і подарунками, відбулося урочисте відкриття торгівельного містечка, оздобленої за останнім словом техніки вбиральні .
Це ще, один крок, на шляху до підвищення якості прийому та обслуговування відпочиваючих.
Будівельні роботи проводились виключно за кошти Щасливцевської сільської ради, яка пропонує місцевим мешканцям займатися підприємницькою діяльністю на території торгівельного містечка безкоштовно, та запрошує бажаючих з інших міст до співпраці.
На заході Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, замість розрізання червоної стрічки став першим покупцем, подякував КП “Макс Інвест”, за плідну працю та контроль за будівництвом, комунсервісу та його начальнику О.Коновалову за постійну чистоту та контроль виконаних робіт. Окремо подякував П.П Мустафаєв за внутрішнє оснащення вбиральні та підрядникам Дубровській Наталлі та Ярмолко Сергію, які впродовж 4- х років, зробили не один об’єкт на замовлення ради. Не забув Віктор Олександрович і про працівників благоустрою і головне про депутатів, які підтримали ініціативу будівництва в с. Приозерне.
Мешканці селища із задоволенням зібралися на відкриття та приймали участь у призовому розіграші, де отримали брендову продукцію із логотипом Арабатської стрілки.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *