Приємні сюрпризи від аквапарку на День Незалежності

Переглядів: 3 170

В цьому році аквапарк «ОАЗІС» на Арабатській Стрілці змінив свою назву на «АКВА-ЛЕНД», оскільки ця назва більше відповідає меті розширення мережі аквапарків в Україні. На сьогоднішній день в Херсонській області вже діють три аквапарки: на Арабатській Стрілці в с. Генічеська Гірка, у м. Бердянськ та у смт. Залізний Порт. І це, як повідомили у адміністрації аквапарку, далеко не межа в подальшому розвитку.

А тим часом “АКВА-ЛЕНД” продовжує заряджати своїх гостей адреналіном і надихати унікальною атмосферою. Аквапарк площею 16000 кв. км. вміщує 14 віртуозних гірок для людей будь-якого віку.

Зона відпочинку має затишні кафе та ресторани на будь-який смак, величезний басейн з морською очищеною водою, шезлонги, парасолі, а також затишні дивани для великої компанії.

На території розташована казкова зона для малюків з барвистими гірками та просторим басейном. Все це залучає малечу до розвиваючих ігор та розваг. Дитячий басейн має додаткові фільтри, які забезпечують м’якість води.

24 серпня “АКВА-ЛЕНД” запрошує відсвяткувати День Незалежності України в аквапарку. В цей день Вас приємно здивує 5% знижка на вхідні квитки та святкова атмосфера з веселими аніматорами. А на перших маленьких гостей очікують безкоштовне морозиво, подарунки, інтератиктивні конкурси та рухливі ігри на воді.

Тож, якщо Ви ще не встигли побувати у аквапарку “АКВА-ЛЕНД” у селі Генічеська Гірка, радимо Вам відвідати його в останні дні літнього сезону та отримати море задоволень та незабутні враження.

 

 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *