Арабатська Стрілка вперше у Львові

Переглядів: 1 348

Щасливцевська  сільська рада вперше візьме участь у ХХ-й Міжнародній виставці «ТурЕКСПО», яка відбудеться у Львові з 30 жовтня по 1 листопада, та представить курортно-рекреаційний потенціал Арабатської Стрілки.

Участь у події такого масштабу важлива для розширення туристичних потоків на Арабатську Стрілку, зокрема, залучення до нас більшої кількості відпочивальників з Західної України, для привертання уваги ЗМІ, отримання нових знань, адже ній буде насичена ділова програма, а головне – для стимулювання розвитку туристичного бізнесу.

Міжнародна виставка «ТурЕКСПО»  – це місце зустрічі представників національних та міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення, та інших учасників туристичної сфери.

Основна мета виставки – просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг.

Виставка відбувається в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності, який поєднує в собі дві взаємопов’язані виставки: Міжнародну виставку «ТурЕКСПО» та Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес». Долучитися до цієї визначної туристичної події та представити свої туристичні послуги або взяти участь у корисних семінарах може кожен охочий.

Детальніше про виставку  можно подвиться на сайті  “ТурЕКСПО”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *